EO Community : Komunitas Event Organizer Indonesia | Meet, Share & Discuss |


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas 1 SMA
 
Share to: Facebook Twitter StumbleUpon Send
 to Google Buzz Send to LinkedIn
Author Message
widiastuti Offline
Sobat Baru

Posts: 12
Joined: Sep 2011
Reputation: 13
  




 
Post: #1
Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas 1 SMA
KELAS 1 SMA
1. When you go through the customs, your luggage _______ by customer officer.
a. will check
b. be checked
c. will be checked
d. will be carried
e. to check
answer: C

2. Her new book _______ into many languages.
a. will probably translate
b. be translating
c. will probably be translated
d. to translate
e. is to translate
Answer: C

3. All flights ________ because of the fog.
a. are to cancel
b. cancel
c. are to be canceled
d. to be canceled
e. canceled
answer: C


4. The delivery of medicines for the victims of the landslide through helicopter ________ because of the bad weather.
a. is delayed
b. was postponed
c. were postponed
d. postponed
e. is to delay
answer: A

5. Several people involved in the scandal ________ by the police officers.
a. have been arrested
b. are arresting
c. are to arrest
d. is arrested
e. have arrested
answer: A

6. “Have you ever met Mrs. Powell?”
“He asked me _______.”
a. if I met Mrs. Powell
b. if I had met Mrs. Powell
c. whether I had ever met Mrs. Powell
d. to meet Mrs. Powell
e. to have met Mrs. Powell
answer: C

7. Mrs. Adam just asked, “Will you be in class tomorrow?”
This means that Mrs. Adam wants to know ________.
a. if I will be in class tomorrow
b. if I would be in class tomorrow
c. will I be in class tomorrow
d. whether I can be in class tomorrow
e. why I will be in class tomorrow
answer: A

8. “Can you come to my party?” asked David.
“_______.”
a. David asked me to come to the party
b. David asked me whether I could come to the party
c. David wants to know if I could come to the party
d. David said that he could come to the party
e. David told me to come to the party
answer: B

9. The secretary asked me ________ with Mr. Sigit.
a. did I have an appointment
b. how was my appointment
c. whether I had an appointment
d. when is your appointment
e. that I had an appointment
answer: C

10. Mike asked to himself, “Will she answer my letter?”
This means that Mike hoped _______ his letter.
a. would she answer
b. that she would answer
c. whether she would answer
d. why she answered
e. she was answering
answer: B



Widiastuti
09-03-2011 01:52 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply

Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Soal Bahasa Inggris Kelas 3 SMP widiastuti 2 17,117 02-22-2014 09:54 AM
Last Post: renisoviani4615
  Dampak Bahasa Alay pada Remaja Bahasa Indonesia bisa punah PusatObatIndonesia 30 21,616 09-20-2013 02:13 AM
Last Post: ecallica
  Contoh Soal Psikotest dan Jawabannya Terbaru Gogol_HT 10 47,771 01-29-2013 10:58 AM
Last Post: chenkiller
  BANK SOAL Bahasa INGRIS KLS 3 SD Gogol_HT 1 6,995 12-08-2012 11:04 PM
Last Post: sandiinside